SEURAA MEITÄ
PUNAVUORI
Iso Roobertinkatu 26
010 2990 830
roba@daddygreens.fi
Kuljetus saatavilla Wolt sovelluksen kautta!
Daddy Greens Pizzabar on Mamu & Maalainen kollektiivin ensimmäinen konsepti, joka tuotiin päivänvaloon vuonna 2016 perustajien Eero Kokkosen ja David Smithin toimesta.
Alussa oli vain paku, pari frendiä sekä palavan intohimoinen rakkaus pizzaan. Kaduilla pyörivä pizzapaku laittoi Helsingin puskaradion kuhisemaan euforisesta palvelusta. Sittempä tulikin yksi viesti ja aukesipa ensimmäinen kiinteä lokaatiomme Töölöön vuonna 2017.
David ja Eero tapasivat, kun kokkailivat ammattitasolla Helsingissä. Maut kohtasivat, välit lämpenivät ystävyydeksi ja täydellinen taikina syntyi rakkaudesta mausta tinkimättömään rustiikkiin ruokakulttuuriin.
Eeron juuret ovat Leppävaarassa. Mies voi lähteä maaseudulta, mutta maaseutu ei miehestä, vaikka kuinka pitkään Helsingissä onkin jo vaikuttanut.
Hän kävi kokkauskoulun Jyväskylässä vuonna 2004. Kahden vuoden tauon jälkeen keittiöstä hän opiskeli orgaanista maanviljelyä niin Suomessa kuin Yhdysvalloissa. Vahvan tietoperustan myötä hän löysi aivan uuden intohimon kokkaamisen.
Alunperinkin ensimmäinen pilke silmäkulmaan kokkailusta lähti työpaikasta pizzeriassa, josta se idea sitten lähti hakeutua koulunpenkille. Hän kerrytti pitkään kokemusta laidasta laitaan ravintola-alan eri muodoista sekä tehtävistä, myös vuoden verran Australiassa kokkina.
David syntyi, kasvoi ja eli yli 30-vuotiaaksi asti New York Cityssa. Hän on ollut sitoutunut pizzafanaatikko niin kauan kuin muisti antaa periksi, mutta vierailu legendaarisessa Totonnossa Coney Islandilla teki pizzasta elämänmittaisen pakkomielteen.
Bardin yliopistossa ja Institute of Culinary Education New Yorkissa hän opiskeli itsensä menestyksekkäästi, jonka jälkeen korkean arvoluokituksen ravintolat työllistävät häntä.
Herkät kädet, taikina ja naiset tykkää
Pehmeä kosketus kuin Maradona
Roban rokkaavin kyyppari olut tietoutta käymisastia kaupalla
Graffiti artisti / DJ / pizza master / all around italian stallion
Kukka kuiskaaja
Mies hullumpien henksu pizzojen takana
Kävelee 1000 km saadakseen Canelé leivoksen
Mysteeri mies idästä – mustin huumorintaju
Satoi tai paistoi, Enni hymyilee
Zen like aussies vibes all around
Mies, myytti, legenda toisinaan poistuu pizzerialta ja liikkuu
kaupungin virastoissa kun kuka
tahansa meistä
Tiimimme kiiltävin timantti tulee Italiasta. Uskomme, että parhaat pizzauunit tulevat Napolista käsintehtyinä – vain yhtä tarkoitusta varten suunniteltuna.
Eikös hän olekin kaunotar?
Parhaaseen makuaistiin
Meidän orgaaninen pizzataikinamme on yhdistelmä NYC/napolilaisesta pizzapohjasta. Kulhoon heitetään paikallisia ja kansainvälisiä makuja, vettä sekä suolaa, ja sitten taikinaa kylmä-kohotetaan täydellisen ajan verran. Äärimmäisen rapea, murea sekä sitkeä koostumus täydentyy uniikilla happamaan ja savunmakuiseen, joka syntyy tarkan taikinnan kypsennyksen ja suuren paistolämpötilan myötä.
Teemme sen joka päivä niin kuin se kuuluukin tehdä – omin pikku kätösin.
Tajunnan räjäyttävän Amerikan lagerimme lisäksi tarjoilemme laajan valikoiman olusia.
Halusitpa täydentää herkkuhetken täydellisellä olut-matchilla taikka nautiskella kylmiltään – me tiedämme, mitä sinä haluat.
Daddy Greens tuke taitavia taiteilijoita antamalla tilaa tuoda omia taidonnäytteitään ravintoloihimme. Avajaist ovat olleet hauska tapa tavata taiteilijoita ja heidän ihailijoitaan.
Tule mukaan juhlimaan!
Apart from our mind-blowing American Lager, we serve a wide variety of beers.
Whether you want a perfect mach for your pizza, or just want to chug solo, we got you.
Iso Roobertinkatu 26
010 2990 830
roba@daddygreens.fi
Kuljetus saatavilla Wolt sovelluksen kautta!
Humalistonkatu 3
050 468 7122
toolo@daddygreens.fi
Delivery available through Wolt app!
Iso Roobertinkatu 26
010 2990 830
roba@daddygreens.fi
Delivery available through Wolt app!